Hírek

 • press_relase-stockphoto-612x612.jpg

  Közlemény

  Tovább
 • bajcsy-zsilinszky_korhaz_es_rendelointezet_logo_340_190.jpg

  Új vezető a Bajcsy-Zsilinszky Kórház élén

  Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató 2022. augusztus 1-jétől dr. Óváry Csaba neurológust nevezte ki a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet főigazgatójává.

  Tovább
 • semmelweis nap honlapra_01.jpg

  Július 1-je: Semmelweis Nap

  A Kormány Semmelweis Nap alkalmából is köszönetet mond az egészségügyben dolgozóknak.

  Tovább
 • Jenei_NagyA_heim_emlékérem_2048_1366.jpg

  Heim Pál Emlékérmet kapott az OKFŐ főigazgatója

  Az elismerést Dr. Nagy Anikó, az intézmény főigazgatója adta át.

  Tovább
 • Magyar kardiológusok a világ legjobbjai között.jpg

  Magyar kardiológusok a világ legjobbjai között

  45 ország 170 fiatal kardiológus versenyzője érkezett hazánkba, hogy saját tapasztalataikon keresztül bemutassák tudásukat. A megmérettetés két magyar díjazottja: Dr. Riba Ádám és Dr. Kássa Krisztián. A június 9-11. között, negyedik alkalommal megrendezett kardiológusok világversenyének először adott otthont Magyarország, a Dunakanyar festői városában, Visegrádon.

  Tovább
 • Június 13. a védőnők napja Takács Péter.png

  Június 13. a védőnők napja

  Június 13-án a védőnőket ünnepeljük. A jeles nap alkalmából Dr. Takács Péter egészségügyért felelős államtitkár videóüzenetben köszöntötte a szakma képviselőit.

  Tovább
 • skill_labort_adtak_at_01__304_190.png

  Skill-labort adtak át a szekszárdi kórházban

  A Tolna Megyei Balassa János Kórházban 2022. június 8-án ünnepélyes keretek között adták át a gyakorlati képzést 21. századi eszközökkel segítő skill-labort. A kórház most átadott létesítménye része annak az EFOP-projektnek, amely összesen 13,557 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást biztosít az országos skill-laborhálózat fejlesztésére. A bemutatóval összekötött átadó rendezvényen részt vett Dr. Németh Csaba, a Balassa-kórház főigazgatója, Dr. Rendeki Szilárd, a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szimulációs Oktatási Központjának igazgatója, Dr. Bráth Endre, az Országos Kórházi Főigazgatóság orvosszakmai szakértője, valamint Dr. Horváth Attila, a szekszárdi skill-labor felelőse.

  Tovább
 • Dohányzásmentes Világnap_OKPI_1920_1080.jpg

  Dohányzásmentes Világnap – 2022. május 31.

  Szokjon le a dohányzásról! Éljen tiszta tüdővel és mentse meg a Földet!

  Tovább
 • szakmasztar_01.jpg

  Szakma Sztár Fesztivál

  A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 15. alkalommal, 2022. április 25-27. között szervezte meg Budapesten, a Hungexpo Vásárközpont C, F, G és D pavilonjaiban a Szakma Sztár Fesztivált.

  Tovább
 • Búcsúzunk_gyertya 304_190.jpg

  Búcsúzunk

  Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház főigazgatója, a Magyar Kórházszövetség elnökhelyettese, Dr. Svébis Mihály sebész főorvos, címzetes egyetemi docens életének 68. évében, méltósággal viselt hosszú betegségét követően nyugalomra tért.

  Tovább