Szolyák Tamás– szakmai igazgató (egészségszervezés)

1992-ben szerzett gyógyszerész diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Immáron 22 éve tevékenykedik az egészségügyben, számos középvezetői pozíciót töltött be a kereskedelem területén dolgozva. 5 éven át a Novartist Hungaria Kft. ügyvezető igazgatója volt, mely időszak alatt az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének elnökeként is tevékenykedett.  Egyenes és nyílt kommunikációs készsége, kiemelkedő rendszerszintű stratégiai látásmódja és a szakmában szerzett több éves tapasztalata alkalmassá teszi a pozíció betöltésére.  

Skultéti László – szakmai igazgató (intézményfelügyelet)

1996-ban okleveles közgazdász diplomát szerzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. 15 éves tanácsadói, ebből 8 éves egészségügyi területen eltöltött évet követően a Nemzeti Erőforrás Minisztérium gazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkáraként szerzett közigazgatási tapasztalatot. Számos hazai és külföldi szakmai konferencia előadója, szakcikk szerzője. Több integrációs és rendszer bevezetési projektben vett részt az egészségügyi intézmények összehangolt működése terén.

Németh Antal-projektmenedzser

Németh Antal 1999-ben történelem tanári diplomát szerzett a Debreceni Egyetemen, 2001-ben az egyetem orosz nyelv és irodalom tanári szakát, majd 2004-ben a humánmenedzser szakát is elvégezte. Menedzsment területen szerzett széleskörű tapasztalatát jól mutatja, hogy már az egyetemi évek alatt kulcsszerepe volt az Educatio Nonprofit Kft. projektjeinek végrehajtásában. A diplomái megszerzését követően menedzseri és irodavezetői feladatokat látott el kiemelt uniós projektek megvalósításában, irányításában is, melynek következtében a projektmenedzseri feladatok ellátása, az irodai tevékenység szervezés és kialakítása rutinszerű napi feladatokat jelent számára. 

Maróti Szilvia-pénzügyi igazgató

Maróti Szilvia 1999-ben végzett az Államigazgatási Főiskolán, majd államháztartás és vállalkozás szakon is mérlegképes könyvelő képesítést szerzett. Sokéves tapasztalatra tett szert pénzügyi területen költségvetési csoportvezető és gazdasági hivatalvezetőként. A pályázati pénzügyek kezelésével a Strukturális Alapok Programirodában kezdett el foglalkozni igazgató helyettesként, majd a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen és az Országos Mentőszolgálatnál koordinálta a pályázatok költségvetését. Pénzügyi igazgatóként munkaszervezési és vezetői készségére, valamint analitikus gondolkodásra támaszkodva biztosítja a projekt pénzügyeinek zavartalan folyását.