Sas Tibor – szakmai vezető 
1988-ban vegyész-üzemmérnökként, majd 1994-ben vegyészmérnökként végzett a Veszprémi Egyetemen, később rendszergazdai végzettséget is szerzett. 
1988-tól a veszprémi Ipari Szakközépiskola és Gimnáziumban automatikát és számítástechnikát tanított, 2008 óta pedig a Pannon Egyetemen oktat, többek között e-közigazgatást, e-kereskedelmet és info-kommunikációs technológiákat.
A Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház számítástechnikai szolgáltatást nyújtó részegységének vezetője.
Számos, elsősorban számítástechnikai jellegű uniós projektben vett részt projektmenedzsmenti oldalon és szakmai megvalósítóként; jelen projekt szakmai vezetését az előkészítésben is segítette, a megvalósítási időszakban pedig egy személyben látja el.

dr. Szegedi Bernadett – projektmenedzser
Jogász végzettségű. 1999 óta foglalkozik pályázatokkal. Először esélyegyenlőségi és antidiszkriminációs  PHARE, később Transition Facility projekteket bonyolított. 2007 óta projektmenedzsere a TIOP-os egészségügyi projekteknek - először egy közreműködő szervezetnél pályázatkezelői, majd 2013 óta a GYEMSZI alkalmazottjaként projektgazdai oldalon.

Kovács Gábor – pénzügyi vezető
2007-ben végzett a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán, pénzügy-számvitel szakirányon, pénzintézetek gazdaságtana mellék-szakirányon.
A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. Projektigazgatóságán 2008-ban kezdett el dolgozni, mint a Miskolc városi villamosvasút fejlesztése projekt pénzügyi menedzsere. A Vállalatnál részt vett több pályázat (közlekedési és kommunikáció) előkészítésében.
2013 júniusától egészségügyi projektekben tevékenykedik. A GYEMSZI Uniós Projekt Igazgatóságán 2013-ban a TÁMOP-6.1.3.B, 2014-től TIOP-2.3.1/KTIA és a TÁMOP-6.2.7 projektek pénzügyi vezetője.