Hírek

 • obuda szures

  Sokan mentek szűrésre Óbudán

  A szűrőbuszok egyre népszerűbbek a lakosság körében, jó példával jártak elől az óbudaiak is.

  Tovább
 • szurobusz13-19

  Erre járnak szűrőbuszaink a héten

  Folyamatosan járják a „Helybe visszük a szűrővizsgálatokat” program szűrőbuszai az országot, május 13. és 18. között újabb településeken lehet részt venni ingyenes szűrővizsgálatokon.

  Tovább
 • hatvan

  Hatalmas elismerést kapott a hatvani kórház

  A Hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet elnyerte az Egészségfejlesztő Kórház címet, a Magyar Kórházszövetség által idén először meghirdetett Egészségfejlesztési pályázaton pedig első helyezést ért el városi kórház, szakkórház kategóriában.

  Tovább
 • apolok nemzetkozi napja

  Az Ápolók Nemzetközi Napjára

  Ez a nap minden évben az ápolókról szól, akiknek köszönetet mondunk lelkiismeretes és elkötelezett munkájukért.

  Tovább
 • kaposvar nyito

  Az ápolókat köszöntötték Kaposváron

  Az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából köszöntötték az egészségügyi dolgozókat Kaposváron. Az eseményen Szita Károly polgármester is köszönetet mondott az ápolók elhivatott munkájáért.

  Tovább
 • fehervar_nyito

  Újabb mérföldkőhöz érkezett a fehérvári gigaberuházás

  Az elektromos és gépészeti szerelvényezések, valamint a beépített bútorok elhelyezése zajlik, illetve az összekötő folyosó felújítása is a második üteméhez érkezett a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban.

  Tovább
 • gyula gyorsito

  Új sugárterápiás gyorsító a gyulai kórházban

  A legkorszerűbb sugárterápiás ellátást biztosító, 1,8 milliárd forint értékű beruházás zajlik a Békés Vármegyei Központi Kórházban. A Klinikai Onkológiai és Sugárterápiás Osztályon áprilisban elindított építkezést helyszíni bejárás formájában mutatták be a sajtó képviselőinek.

  Tovább
 • foto kecskemet

  Egyedülálló fotókiállítás a kórházban

  Anyák napja alkalmából, 80 nap alatt a PIC körül címmel nyílt kiállítás a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház aulájában. A tárlat egy édesanya fotográfiáiból született.

  Tovább
 • sopron_szuro_nyito

  Szűrőbuszos egészségnapok a Soproni Egyetemen

  Egészségügyi szűrőbusz érkezett a Soproni Egyetemre az Országos Kórházi Főigazgatóság jóvoltából. Két napon át vehetnek részt dolgozók és hallgatók az egészségügyi vizsgálatokon.

  Tovább
 • melanoma

  Május 7., a melanoma világnapja

  Számos országban figyelemfelkeltő kampányokkal informálják a lakosságot a halálos bőrrák okairól és a szűrés fontosságáról.

  Tovább