Hírek

 • Gondoskodjunk azokról, akik gondoskodnak rólunk!

  Gondoskodjunk azokról, akik gondoskodnak rólunk!

  Egészséges életmód programot hirdetett saját munkatársi számára a Kaposi Mór Oktató Kórház március elején. Az első csoportba majdnem negyvenen jelentkeztek. Az érdeklődők – akik között orvosok is vannak – táplálkozási tanácsadáson, torna- és gyógytorna foglalkozáson, valamint szabadtéri programokon vehetnek részt egészen május végéig.

  Tovább
 • OKFO_logo__4_304_190.png

  Miniszteri elismerést kaptak az OKFŐ munkatársai

  Állami kitüntetéseket, miniszteri elismeréseket adott át március 15-e, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulójának alkalmából rendezett tárcaünnepségeken dr. Pintér Sándor belügyminiszter, illetve dr. Rétvári Bence parlamenti államtitkár 2024. március 14-én a Belügyminisztérium márványaulájában.

  Tovább
 • Miniszteri elismerést kaptak az OKFŐ munkatársai

  Orvosokat és egészségügyi területen dolgozókat tüntettek ki a nemzeti ünnepen

  Pintér Sándor belügyminiszter, illetve Rétvári Bence parlamenti államtitkár nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából kitüntetéseket adományozott.  

  Tovább
 • Medvehagymatúra Bonyhádon

  Medvehagymatúra Bonyhádon

  Kellemes tavaszi túrára várják a természet szerelmeseit az Egészségfejlesztési Iroda-Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet munkatársai.

  Tovább
 • Jótékonysági koncert a tiszta lélegzetért

  Jótékonysági koncert a tiszta lélegzetért

  A Tüdőgyógyászatért Alapítványszeretettel vár minden érdeklődőt május 15-én a Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertjére, melnyek bevételéből – céljának megfelelően – az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet dolgozóit, a tüdőgyógyászati ellátás háttérfejlesztéseit kívánja támogatni.

  Tovább
 • A vese világnapja alkalmából tanácskoztak

  A vese világnapja alkalmából tanácskoztak

  Március 14-e a vese világnapja. Ebből az alkalomból rendeztek tudományos konferenciát a Békés Vármegyei Központi Kórház dr. Réthy Pál tagkórházában. Az eseményen az intézményben működő nefrológiai osztály működéséről és a vesebetegek kezelésének aktualitásairól hallhattak előadásokat az orvosok.

  Tovább
 • Aranyfokozatú minősítés a Balassa Teamnek

  Aranyfokozatú minősítés a Balassa Teamnek

  Szinte valamennyi különdíjat hazavitte Szekszárdra a Tolna Vármegyei Balassa János Kórház csapata az Országos Közétkeztetési Szakácsversenyről.

  Tovább
 • Nárciszültetés a gyógyíthatatlan betegekért

  Nárciszültetés a gyógyíthatalan betegekért

  Nárciszültetéssel tisztelegtek a gyógyíthatatlan betegségben szenvedők és a hospice ellátásban résztvevők előtt a Soproni Gyógyközpontban. Az eseményen a hagyományok szerint a kórház közelmúltban elhunyt munkatársairól is megemlékeztek.

  Tovább
 • Békés vármegyei központi kórház gyula

  Korszerű sugárterápiás készülékkel bővül idén a gyulai onkológia

  Tudományos ülésen mutatkozott be a napokban a Békés Vármegyei Központi Kórház onkológiai centruma, melyet tavaly szeptember óta új osztályvezető főorvos irányít. Torday László az eseményen kiemelte: osztályuk idén korszerű sugárterápiás készüléket szerez be kormányzati támogatásból, ezzel felzárkózik az ország legmodernebb sugárterápiás ellátási központjaihoz.

  Tovább
 • Tudományos értékű konferencia Szekszárdon

  Tudományos értékű konferencia Szekszárdon

  Komoly tudományos értékkel bíró konferenciává fejlődött a Szekszárdi Baleseti Sebészeti Nap, amelyet március 8-án immár tizenkilencedik alkalommal rendeztek meg a Tolna Vármegyei Balassa János Kórház traumatológusai a Tolna Megyei Baleseti Alapítvány együttműködésével.

  Tovább