„Te is azt látod, hogy van körülötted egy csomó olyan ember, aki az élet bizonyos területén megállíthatatlan? Kitalálnak és véghez visznek valamit és mindeközben eltántoríthatatlanok a céljaiktól. Mindeközben te pedig egy olyan egyszerű dolgot, mint például az életmódváltás, nem tudsz megugrani. Megpróbálkozunk azzal, hogy a saját magadhoz vezető kulcsot kireszeljük együtt.”

A fenti gondolatok szellemében tart előadást az orosházi születésű, egykori triatlonos olimpikon, Góg Anikó, aki az aktív sportkarrier után jelenleg személyi edzőként tevékenykedik, motivációs előadásai és videós bejegyzései pedig rengeteg embernek segítettek már rátalálni a testi- és lelki egyensúlyra.

A Szikra a gyújtózsinór végén című motivációs előadás az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Egészségfejlesztési Irodájának szervezésében, 2024. október 17-én, csütörtökön, 18 órakor kezdődik a kórház Könd utcai szakrendelőjének 3. emeleti konferenciatermében.
A részvétel a korlátozott férőhelyek száma miatt regisztrációhoz kötött, amit a kórház weboldalán tudnak megtenni az érdeklődők.

A szakember előadása megváltoztathatja a résztvevők élettel, egészséges életmóddal kapcsolatos eddigi nézeteit és segíthet elindulni egy olyan úton, amely minőségibb élethez vezet.
Az előadás ösztönző hatással lehet új mozgásformák kipróbálására is, amit szintén megtalálnak az EFI aktuális programkínálatában, Orosháza és kistérségének lakossága számára ingyenes formában.


Forrás: oroshazikorhaz.hu