Tisztelt Képzőhelyek!
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Állami Egészségügyi Ellátó Központ az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképzési rendszerről, a Rezidens Támogatási Program ösztöndíjairól, valamint a fiatal szakorvosok támogatásáról szóló 162/2015. (VI. 30.) Korm. rendelet 19. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet a 2018. évre kihirdetett, 2018. szeptember 15-ig be nem töltött egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképzési keretszámok betöltése érdekében.
 
1. Az általános szakorvosi keretszám pályázati kiírása az alábbi linken érhető el, a pályázat benyújtásához szükséges pályázati adatlap a következő helyről tölthető le.
2. A kiemelt szakorvosi szakmák (idegsebészet, honvéd-, katasztrófa- és rendvédelem-orvostan) pályázati kiírása az alábbi linken érhető el, a pályázat benyújtásához szükséges pályázati adatlap a következő helyről tölthető le.
3. A házi gyermekorvosi utánpótlás célját szolgáló keretszám pályázati kiírása az alábbi linken érhető el, a pályázat benyújtásához szükséges pályázati adatlap a következő helyről tölthető le.
4. A kórházi-klinikai szakgyógyszerészi képzés keretszámának pályázati kiírása az alábbi linken érhető el, a pályázat benyújtásához szükséges pályázati adatlap a következő helyről tölthető le.
5. A szakfogorvosi képzés keretszámának pályázati kiírása az alábbi linken érhető el, a pályázat benyújtásához szükséges pályázati adatlap a következő helyről tölthető le.
 
A pályázatok beadási határideje: 2018. október 19. A határidő jogvesztő, a leteltét követően benyújtott pályázatok elfogadására, a késedelem igazolására, vagy méltányossági eljárás lefolytatására nincs mód. A pályázatot postai úton vagy személyesen, magyar nyelven lehet beküldeni a pályázatkezelő szervhez az alábbi címre:
 
Állami Egészségügyi Ellátó Központ
Szakképzés Támogatási Főosztály
Levélcím: 1444 Budapest, Pf. 270
 
A postai úton is megküldendő pályázati adatlapok esetében a benyújtás határideje szempontjából a postára adás napja számít.
 
Személyesen benyújtható hétfőtől csütörtökig 8.00-16.30-ig, pénteken 8.00-14.00-ig az ÁEEK Szakképzés Támogatási Főosztályán, 1085 Budapest, Horánszky u. 24., II. emelet 202-es iroda. 
 
Tisztelettel:
 
Állami Egészségügyi Ellátó Központ