A Békés vármegyei hírportál minden évben kiválaszt néhány jelöltet, akik teljesítményükkel az adott évben a régió hírnevét öregbítették. 2023-ból tíz embert találtak igazán méltónak arra, hogy elnyerjék az Év Embere Díjat, köztük az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet szakápolóját, Széni-Dégi Fannit.
„Díjazzuk vármegyénk példaképét!” – szól a felhívás az evembere.beol.hu oldalon, ahol a jelöltek között egy orosházi szakápoló is szerepel. Széni-Dégi Fannit már nem kell bemutatni az embereknek, hiszen Ápolj otthon! elnevezésű ötletének köszönhetően tavaly ő nyerte meg a Richter Anna Díjat. A támogatásnak köszönhetően weboldala már el is indult, ahol hasznos tippekkel, jó tanácsokkal szolgál azoknak, akik otthonukban ápolják szerettüket.
„Nagyon megérintett, amikor szóltak, én is a jelöltek között vagyok, hiszen oly sok ember van, aki még megérdemelné. Jó érzés, és egyben ezzel egy visszajelzést is kapok, hogy megérte a befektetett munka. Ebben az esetben ráadásul nem egy szakmai zsűri dönt, hanem a vármegyében élő emberek, így még jobban esik mindez. Több oldal megosztotta már, hogy lehet szavazni, sokan próbálják felhívni erre a figyelmet. Ha pedig bárki úgy gondolja, miután elolvasta a bemutatkozásom, hogy megérdemlem, és szavaz rám, azt nagyon megköszönöm. Még a kommentekre is mindig igyekszem reagálni, hiszen tényleg nagyon jól esik – mondta mosolyogva a szakápoló.
Széni-Dégi Fanni számára igazi elismerést jelent már a jelölés is, szavazni rá és a többi jelöltre február 14-e, délelőtt 10 óráig lehet szavazni a www.evembere.beol.hu oldalon.

 

Forrás: oroscafe.hu
Fotó: Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet