A Fúzió fantázianevet viselő négytagú csapat második helyezést ért el az egészségügyi szakdolgozók versenyén, melynek tagjai Ágoston Helga, Kórós Andrea, Simó Marianna és Szőllős-Banga Ildikó.
A verseny első, elméleti részében egy tesztlapot kellett kitöltenie a résztvevőknek, majd kórházi környezetben, demonstrációs eszközök segítségével kellett számot adniuk gyakorlati tudásukról.
Az ezüstérmes salgótarjáni csapat felkészülését Csikos Dóra Rendelőintézeti-gondozói igazgató, valamint az aneszteziológia és intenzív osztály főnővére, Nádudvari Tünde segítette.
A megmérettetést követően az intézmény menedzsmentje Dr. Szabó Géza főigazgató, Dr. Varga Erzsébet orvosigazgató, Dr. Kandlótné Klement Szilvia ápolási igazgató és Csikos Dóra Rendelőintézeti-gondozói igazgató gratuláltak szakdolgozóinknak a sikeres szerepléshez.

A rendezvényen a vármegyei és fővárosi elődöntők első helyezettjei versenyeztek egymással, a résztvevő 20 csapatból a szakma neves képviselőiből álló zsűri Baranya vármegyéből induló TANERŐK csapatát (PTE Szociális és Egészségügyi Technikum és Szakképző Iskola) találta a legjobbnak, így ők viselhetik egy éven keresztül „Ápolói Hivatás Mesterei” címet. Harmadik pedig Komárom-Esztergom vármegyéből Kastély Angyalai csapata (Selye János Kórház) lett.

Forrás: Szent Lázár Megyi Kórház, nool.hu, fotó: nool.hu