A Nőiszem most azt a célt tűzte ki, hogy minél szélesebb körben népszerűsíti az egészséges életmód kreatív koncepcióját és szembe megy azzal a gyakori nézettel, hogy az egészségmegőrzés pusztán az egészséges receptek elkészítésében merül ki.

Prevenciós kampányuk 5 pillérre épül, a pályázatokat a következő témakörökben várják 2023. szeptember 20-ig:

1. Egészséges étkezés
2. Testmozgás
3. Lelki egészség
4. Preventív szűrővizsgálatok
5. Tartós életmódváltás támogatása

Az online verseny/pályázat keretében várják az önként jelentkező családanyák olyan életmódváltó kreatív trükkjeit, praktikáit mely ötletesen mutatja be, hogyan sikerült elérniük, hogy családtagjaik egészségesebben étkezzenek, éljenek. Olyan kreatív ötleteket, javaslatokat várnak, amiket saját környezetében bárki könnyen bevezethet szerettei körében. A pályázat célja, hogy bemutassa, az egészséges életmódra váltás egy kis kreativitással izgalmas is lehet.

Az ötleteket erre a nevezési oldalra lehet feltölteni képpel és szöveggel, vagy videóval beküldeni a saját kreatív történetet.

Az 5 legtöbb szavazatot kapott pályázat nyerteseit szponzori ajándékcsomagokkal honorálják, a zsűri különdíja pedig egy 2 napos teljes feltöltődés a Harkányi Psoriasis Centrumban.

Közönségdíjak:
Biopont egészségcsomag, Gorenje turmixgép, Líra életmód könyvcsomag, “Légy büszke magadra!” sikeres életmódváltás segítő coaching, okos(sport)óra.

A pályázat időtartama: 2023. augusztus 8. – 2023. szeptember 20.
Pályázatok beküldése: 2023. szeptember 20-ig a https://noiszem.hu/egeszsegert-palyazat/ oldalán keresztül
Közönségszavazás és a pályázatok zsűrizése: 2023. szeptember 21. – 2023. szeptember 25.
Nyertesek értesítése: 2023. szeptember 26.

Forrás, fotó: noiszem.hu