Az esemény kezdetén egy perces néma felállással emlékeztek meg Dr. Svébis Mihályról, a kórház áprilisban elhunyt főigazgatójáról, majd évértékelő beszédet mondott Dr. Gondos Miklós főigazgató-megyei intézményvezető. Valamint köszönetet mondtak munkatársaiknak Dr. Horváth Zsolt orvosigazgató, Pap-Szekeres Anita ápolási igazgató asszony és Zsarnay István gazdasági igazgató.

A kórház munkatársai nevében Hodánics Tamás intézményi református lelkész mondott a közelgő karácsony hangulatát idéző ünnepi beszédet. Az ünnepi műsorban közreműködött a kórház MEDrigál Kórusa Szabó Sándor karnagy vezénylésével, verset mondott Nagyné Sztana Cecília a Sürgősségi Betegellátó Osztály triázs nővére, és duettet énekelt Leskowsky Laura gazdasági osztályvezető-helyettes és Olasz Csaba, az Olaszmeló zenekar frontembere.

A rendezvényen átadásra kerültek a Semmelweis Ignác Emlékplakettek, a Széchenyi István Emlékplakettek, a Kossuth Zsuzsanna Emlékplakettek és a Tudományos Díj Emlékplakettek, valamint gratuláltak az idén egyéb elismerésben részesült és tudományos minősítést szerzett munkatársaiknak is.

Forrás: keol.hu