Különleges elismerésben részesültek a Budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház-Rendelőintézet szülészeti-nőgyógyászati osztályának nagy hivatástudattal bíró szakemberei: Prof. dr. Rigó János, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának tanszékvezetője elismerő oklevéllel méltatta az osztály munkatársainak 2022/2023-as tanévben nyújtott kivételesen magas színvonalú oktatói tevékenységét. Az elismerés nemcsak az oktatók, hanem az osztály összes dolgozója számára komoly büszkeség, hiszen mindnyájan nap, mint nap elkötelezetten és odaadóan végzik munkájukat, úgy a betegek ellátása, mint a jövő egészségügyi szakembereinek képzése terén.

„Intézményünk büszke arra, hogy részese lehet a következő generáció egészségügyi szakembereinek képzésében, a Semmelweis Egyetemtől kapott elismerés pedig tovább erősíti az elhivatottságot e küldetés iránt” – mondta az oklevél átvételekor dr. Óváry Csaba, a Bajcsy Kórház főigazgatója.

„Az oktatói munka nélkülözhetetlen része a hivatásunknak, és nagyon fontos számunkra, hogy tudásunkat, tapasztalatainkat továbbadhassuk a következő generációknak” – emelte ki dr. Szécsényi István osztályvezető főorvos és hozzátette: „Az, hogy a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kara elismerte erőfeszítéseinket, megerősít minket abban, hogy jó úton haladunk, és inspirál további kitartó munkára.”

A Budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház-Rendelőintézet szülészeti-nőgyógyászati osztálya továbbra is elkötelezett amellett, hogy kiváló oktatást biztosítson az egyetemi hallgatók számára, és hozzájáruljon a magas színvonalú egészségügyi ellátáshoz. Az elismerés nem csupán a múltbeli eredményeknek szól, hanem motiváció is a jövőbeni célok eléréséhez, ennek fényében az osztály munkatársai továbbra is elszántan és lelkesen folytatják az oktatói munkát, így biztosítva azt, hogy a következő generáció a legmagasabb szintű tudással kezdhesse hivatását.

Forrás, fotó: Budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház-Rendelőintézet