Hírek

  • koranyi

    Életmódváltó korányisok

    Csak egészséges dolgozók tudnak hatékonyan gyógyítani - három hónapos életmódváltó egészségfejlesztési programot indított dolgozói körében az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet. A nagy siker borítékolja a folytatást.

    Tovább
  • furdo

    Kedvezménnyel fürdőzhetnek az egészségügyisek

    A magyar egészségügy napja, avagy más néven a Semmelweis-nap alkalmából több fürdő is kedvezménnyel várja a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tagjait. Egyes helyeken ez a kedvezmény a családtagokra is érvényes.

    Tovább
  • onlinetorna

    Online tornák a Jánostól

    Az Észak-budai Szent János Centrumkórház szervezésében heti hat alkalommal ötféle tornán vehetnek részt ingyenesen a jelentkezők.

    Tovább
  • veradasapp

    Mobilalkalmazás segíti a véradókat

    A Magyar Vöröskereszt megújult, Véradás nevű telefonos applikációján keresztül bárki tájékozódhat a hozzá legközelebbi véradás helyszínéről, sőt, az alkalmazás a véradások közt eltelt időt is nyomon követi.

    Tovább
  • sportlabor_nyito

    Felmér és tanácsot ad a sportlabor

    Ingyenes egészségügyi állapotfelmérést és személyre szabott életmódtanácsokat kínál az országszerte számos helyszínen elérhető Mozdulnék Sportlabor kezdeményezés.

    Tovább
  • hoseg

    Hőségriasztás lépett életbe

    Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján.

    Tovább
  • tanulmanyut

    Tanulmányúton a kórházi szakemberek

    Tanulmányúton vettek részt a Kaposi Mór Oktató Kórház Prevenciós és Egészségfejlesztési Irodájának szakemberei, a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központtal együttműködve.

    Tovább
  • szb_1730_nyito

    Nyáron is járják szűrőbuszaink az országot

    A „Helybe visszük a  szűrővizsgálatokat”  program keretében, 2024. június 17-30. között újabb településeken vehetnek részt ingyenes általános állapotfelmérésen és szűrővizsgálatokon az érdeklődők.

    Tovább
  • onkologia

    Európai elismerés az Országos Onkológiai Intézetnek

    Élen a daganatok kezelésében, a rákkutatásban és az oktatásban - újra elnyerte az intézmény a CCC minősítést.

    Tovább
  • egeszsegablak

    Hasznos újítások az EgészségAblakban

    Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az egyre népszerűbb, több mint hárommillió letöltésnél járó alkalmazás.

    Tovább