Útkövető

Hírek oldalmenü

Tartalom megjelenítő

null Tájékoztató az illetményen felüli díjakról

Tájékoztató az illetményen felüli díjakról

Valamennyi, az OKFŐ fenntartása alá tartozó egészségügyi intézmény,valamint az irányító megyei intézményi feladatokat ellátó Klinikai Központ vezetője részére

Tájékoztató az illetményen felüli díjakról

Tisztelt Főigazgató Asszony!
Tisztelt Főigazgató Úr!
Tisztelt Elnök Úr! 
 
Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy várhatóan a Hivatalos Értesítő mai számában megjelenik az állami fenntartású egészségügyi szolgáltatónál egészségügyi szolgálati jogviszonyban álló személy illetményén felüli díjairól és vezetői juttatásairól szóló OKFŐ utasítás (a továbbiakban: Utasítás).

Az Utasítást jelen levelem mellékleteként is megküldöm.>> 
 
Az Utasítás 2022. január 1-jével lép hatályba, ezzel egyidejűleg az állami fenntartású egészségügyi szolgáltatónál egészségügyi szolgálati jogviszonyban álló személy illetményén felüli díjairól és vezetői juttatásairól szóló 1/2021. OKFŐ utasítás és az állami fenntartású egészségügyi szolgáltatónál egészségügyi szolgálati jogviszonyban álló személy ügyeleti díjáról és a személyes közreműködőket megillető díjazásról szóló 3/2021. OKFŐ utasítás hatályát veszti. 
 
Az Utasítás tekintetében alkalmazandó eljárásrendről a jövő hét folyamán részletesebb tájékoztatást adunk.
 
Egész éves kitartó és felelősségteljes munkájukat ezúton is köszönöm, és egyúttal kívánok Önöknek és munkatársaiknak sikerekben gazdag új évet. 
 
Tisztelettel:
 
Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató

intranet