Útkövető

Hírek oldalmenü

Tartalom megjelenítő

null Tájékoztató egészségügyi posztgraduális képzésről

Tájékoztató egészségügyi posztgraduális képzésről

A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara 2021 szeptemberében egészségügyi posztgraduális képzéseket indít Budapesten.

Tájékoztató egészségügyi posztgraduális képzésről

A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara 2021 szeptemberében egészségügyi posztgraduális képzéseket indít Budapesten
A képzések célja, hogy a végzett orvosok, ápolók, gyógyszerészek, egészségügyi szakemberek munkájuk magas színvonalú ellátásához lépést tudjanak tartani a szükséges ismeretek fejlődésével és a közgazdasági ismeretek megalapozásával, bővítésével.
A képzések során az egészségügyi szakemberek megismerik az egészségügy gazdálkodásának, menedzsmentjének fogalmait, összefüggéseit, az egészségügy hazai és külföldi gazdálkodási rendszerét az ellátási formákhoz kapcsolódóan, a társadalombiztosítás elveit, gyakorlatát, az egészségügyi intézmények közgazdasági ellenőrzési, számviteli, elemzési rendszerét, finanszírozási mechanizmusát, gyakorlatban alkalmazásra kerülő informatikai módszereit, minőségirányítási rendszerét, a válságmenedzsment fontos szerepét. 

Az induló szakirányú továbbképzések önköltséges, levelező tagozatos képzések, melyre 2021. augusztus 30-ig lehet jelentkezni.

A 2021 szeptemberében induló egészségügyi posztgraduális képzések az alábbiak: 
•         Egészségügyi menedzsment szak (4 féléves) 
•         Gyógyszerész – közgazdász szak (4 féléves) 
•         Orvos – közgazdász szak (4 féléves) 
•         Gazdasági szakokleveles ápoló szak (4 féléves) 
•         Egészségügyi minőségbiztosítási szak (2 féléves) 
•         Egészségügyi szóvivő és kommunikációs szak (2 féléves) 
•         Egészségügyi controller szak (2 féléves) 


A meghirdetett képzésekről a http://lkk.uni-sopron.hu/meghirdetett-szakiranyu-kepzesek-2021 linken bővebb információ érhető el. Az indítani kívánt egészségügyi posztgraduális képzéssel kapcsolatosan Honfi Blanka oktatásszervezőtől az alábbi elérhetőségeken kaphatnak további információt az érdeklődők:
e-mail: lkk-tovabbkepzes@uni-sopron.hu
tel.: +3630 886 5401

intranet